Σώμα

Η βασική αρχή λειτουργίας ενός διοδικού laser αποτρίχωσης είναι η βιοθερμική δράση. Η δέσμη laser των 808nm που εκπέμπεται από την συσκευή, απορροφάται από την μελανίνη που βρiσκεται στον θύλακα της τρίχας, χωρiς να βλάπτεται ο γύρω επιδερμικός ιστός. Η ενέργεια του φωτός απορροφάται από τη ρίζα και το θύλακα της τρίχας και μετατρέπεται σε θερμική ενέργεια, η οποία ανεβάζει τη θερμοκρασία των θυλάκων τόσο ψηλά ώστε η δομή των θυλάκων καταστρέφεται ανεπανόρθωτα, και οι θύλακες δεν μπορούν να παράγουν νέες τρίχες. Έτσι επιτuγχάνεται μόνιμη αποτρίχωση.

Η συσκευή Phaos Gold χαρακτηρίζεται από μοντέρνα σχεδίαση, μικρή διάρκεια έκθεσης του δέρματος στο φως, μόνιμο αποτέλεσμα, εύκολο χειρισμό, καλή κλινική εικόνα δραστικότητας και υψηλή ασφάλεια.

Το phaos gold έχει μια συχνότητα φωτός που είναι κοντά στα υπέρυθρα κύματα( 750nm-1500nm), άρα μπορεί να διαπεράσει το δέρμα και το λιπώδη ιστό , επηρεάζοντας τους θύλακες σε τρία διαφορετικά βάθη, καθώς απορροφάται άριστα από την μελανίνη. Η ψυκτική κεφαλή από Ζαφείρι με θερμοκρασίες ψύξης από 0-4 C είναι άνετη και ανώδυνη στην εφαρμογή .

Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και το PHAOS GOLD ενδείκνυται για όλους τους χρωματικούς τύπους δέρματος με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Αντενδείξεις:
Ιστορικό χειλοειδών και φωτοευαισθησlας.
Ιστορικό δερματικών λοιμώξεων και απλού έρπητα (herρes simρlex) στην περιοχή εφαρμογής.

  • Laser αποτρίχωση
  • Φωτόλυση VPL
  • Ριζική αποτρίχωση με βελόνα
  • Βιολογική αποτρίχωση με ένζυμα
  • Αποτρίχωση με κερί
Μενού